Trappe ved Aalborg Portland

Trappe i Slotsmøllen, Kolding
Trapper


Et af de første anvendelsesområder, hvor arkitekterne udnyttede den store styrke og holdbarhed i CRC til at lave slanke og lette konstruktioner var trapper. Trappen ved Aalborg Portland, der er vist på billedet i siden, er en af de allerførste trapper produceret i CRC og er fra 1997.

Sidenhen er CRC blevet anvendt til hundredevis af trapper spændende fra billige og enkle trapper til domiciltrapper til store byggerier. 

Til de forholdsvist enkle trapper udnyttes muligheden for at lave lette og simple konstruktioner i CRC - eksempelvis til brandtrapper - mens der ofte til domiciltrapperne er lagt vægt på de muligheder, der er for at kombinere betonens udtryk med lette og dristige konstruktioner, hvor alternativet ellers ville være stål og den medfølgende problematik omkring brandbeskyttelse.

Selvom trapper typisk varierer meget i udformning og dimensioner er en række udvalgte eksempler på CRC trapper alligevel opdelt i forskellige typer, nemlig musetrapper, trapper med vanger, vindeltrapper, spindeltrapper og hvad der betegnes som "Andre trapper" - hvilket eksempelvis kan være trin monteret direkte ind i en væg.

Artikel om CRC i internationalt magasin

Læs mere

CRC trappe til skole i Coventry


Læs mere 

Ørestad Plejecenter i København

Læs mere


Ørestadshuset i København

Læs mere


Hjallerup Erhvervspark 1
DK-9320 Hjallerup
Denmark


Phone +45 96473010

info@crc-tech.dk


Sitemap