Engelsk projekt om "Innovative Assembly of Structural Components"


Building Research Establishment (BRE) i England gennemførte under DETR Framework Programme et projekt, der skulle undersøge nye metoder og nye tekniske løsninger til samling af elementer, primært betonelementer.

En række forskellige typer af samlinger blev undersøgt, såsom søjle/søjle, søjle/bjælke, søjle/plade og plade/plade. De samlinger der blev afprøvet var baseret på anvendelse af CRC JointCast, for at kunne gøre samlingerne så små og så simple som muligt - ikke bare at udføre, men også at designe. Der er udsendt en projektrapport og i alle forsøg skete brud enten i selve betonelementerne eller som flydning i armeringen - ikke i samlingen. På billedet til venstre er vist en af de afprøvede samlinger - en samling af 2 bjælker og 2 søjler.

Projektet blev gennemført i perioden 1999 til 2003 og projektleder var Richard Moss, BRE. Under CRC JointCast er vist et eksempel på en af de afprøvede samlinger.

BRE havde allerede en del erfaring med CRC JointCast, da dette materiale også blev anvendt til en af etagerne på European Concrete Building Project i Cardington, der er vist på billedet til venstre.
 

Artikel om CRC i internationalt magasin

Læs mere

CRC trappe til skole i Coventry


Læs mere 

Ørestad Plejecenter i København

Læs mere


Ørestadshuset i København

Læs mere


Hjallerup Erhvervspark 1
DK-9320 Hjallerup
Denmark


Phone +45 96473010

info@crc-tech.dk


Sitemap