Tunnel foring under afprøvning hos Taywood Engineering

Tunnel foringer


I EUREKA projektet "Compresit" er anvendelsen af CRC til tunnel foringer undersøgt. Projektet omfattede fastlæggelse af en række egenskaber for CRC, samt design, produktion og afprøvning i fuld skala af CRC foringer, med en styrke og sejhed svarende til, hvad der kan opnås med foringer i støbejern.

Projektet viste, at CRC i en række tilfælde var et billigt alternativ til støbejern, da design af CRC er meget mere fleksibelt med hensyn til at ændre på dimensioner og egenskaber. Prisen for CRC foringer vil ofte kun være en tredjedel af prisen for tilsvarende foringer i støbejern. Projektet, som var med danske og britiske deltagere, blev støttet af Erhvervsfremmestyrelsen i Danmark og det engelske Department for Trade and Industry.

CRC er endnu ikke blevet anvendt til projekter med armerede foringer, men er blevet anvendt som store blokke til foring af minegange på 3 projekter, hvor produktion er foretaget af henholdsvis Tarmac Precast og Ebor Concrete. Alle projekter er produceret i England.

Artikel om CRC i internationalt magasin

Læs mere

CRC trappe til skole i Coventry


Læs mere 

Ørestad Plejecenter i København

Læs mere


Ørestadshuset i København

Læs mere


Hjallerup Erhvervspark 1
DK-9320 Hjallerup
Denmark


Phone +45 96473010

info@crc-tech.dk


Sitemap